Гаранции и връщане на стоката

Уважаеми клиенти, гаранционният срок на закупените от Вас стоки е 30 дни от датата на покупката, съгласно ал. 20/3/ от ЗЗППТ и БДС-515-88, определен от производителя. Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Рекламацията се урежда от производителя чрез продавача, като срокът за поправката е 30 дни от датата на предявяване на рекламацията, респективно от завеждане в регистъра/href/ за предявените рекламации. В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова. Потребителят има право да предяви рекламация независимо от предоставената търговска гаранция, съгласно Закона за защита на потребителите.

В случай, че получените от Вас обувки не отговарят на желания размер ще бъдат заменени за наша сметка чрез куриерската фирма, но този вид рекламация трябва да е в рамките на 7 дена след получаването му. Обувките трябва да са в същото състояние в което са получени и върнати в същата опаковка.

Рекламации не се приемат при опит за увреждане и дефекти, които са вследствие на неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено.

Уважаеми клиенти, използвайте Вашите обувки по предназначение! Не перете обувките си в пералня, не ги киснете или почиствайте с избелващи перилни препарати. При влажно време намазвайте обувките си с лустро, течен парафин или други подходящи средства. Препоръчително е след носене обувките да се оставят да “почиват” минимум 24 часа, за да се даде възможност кожата да изсъхне от поетата от краката влага. Намокрените обувки изсушавайте в не пряк контакт с печки и радиатори. Ползвайте подходящи средства за почистване и боядисване. Така обувките се предпазват от деформиране и се удължава техния живот. Отстранявайте с мека влажна кърпа следите от сол и луга през зимата. При носене се съобразявайте със спецификата на материалите, от които са изработени Вашите обувки.

 

Благодарим Ви, предварително!!!